Ett åkeri i Örebro

God morgon denna onsdag alla min läsare som någon gång ibland kommer in till min blogg för att se om det jag har att berätta är något ni möjligtvis har ett intresse av. Detta inlägg ska handla om ett åkeri i Örebro som heter Zetterlunds Åkeri, och det här företaget finns till för er som känner att det hade varit bra att kunna få hjälp med transporter, läs mer här. 

Jag är så nöjd med den hjälp jag har fått genom detta åkeri i Örebro, och jag hoppas förstås att ni kommer uppskatta all den hjälp som det här företaget erbjuder inom transporter både i Örebro men faktiskt runt om i hela Sverige. Jag har anlitat dem att otaligt antal gånger så jag har verkligen belägg för att skriva det här rekommendationsinlägget. Alla vet ju vad begreppet beprövad erfarenhet innebär, och är det någon kund till Zetterlunds Åkeri som har beprövad erfarenhet av dem och deras transporter så är det jag. Aldrig att det har varit några som helst problem med dem, alla gånger de har transporterat gods åt mig så har det kommit fram i tid och inte minsta lilla grej har gått sönder. Det är så viktigt att man låter ett kompetent företag få utföra ens transporter. Det finns så många oseriösa företag inom just transportbranschen, många företag är registrerade utomlands och betalar dåliga löner till sina chaufförer och tänjer på arbetstidsreglerna. Att gynna något sådant företag vill jag verkligen inte göra, däremot väljer jag att även i fortsättningen att anlita hjälp av just detta åkeri i Örebro på grund av att jag är så nöjd med dem.