Vill du prova massage?

God dagens, god dagens er alla som idag har tagit er en liten stund av er tid som ni kanske egentligen hade kunnat använda till annat, som att förbereda julen exempelvis. Det är ju i alla fall en ära att ni har kommit hit till mig och min spännande blogg för att se vad det är jag kommer att ta upp med er nu. Jo, så här förstår ni, i dag ska jag prata lite grand om företaget Kroppsharmoni, ett företag i Täby som erbjuder massage, och genom att klicka på denna länk kommer ni till Kroppsharmoni på nätet. 

När jag fann det här företaget inom massage i Täby var det som att vinna en högvinst på spel. Om ni bara visste vilken värk jag har dragits med i ryggen i flera månader som började med att jag halkade när jag klev ur bilen, och ramlade handlöst i gatan. Inga fel har kunnat upptäckas trots röntgenundersökningar, och efter att ha ätit värktabletter som gav mig sura uppstötningar bestämde jag att det var nog med tabletter, och jag sökte andra vägar att lindra värken och blev då rekommenderad via en kollega till min man, att gå på massage i Täby hos Kroppsharmoni. Det har verkligen gjort stor skillnad till det bättre, och hittills har jag varit på tre massagebehandlingar, och i eftermiddag går jag dit igen och det ser jag fram mot. Då jag är en hjälpsam själ så vill jag givetvis inte att någon ska behöva ha ont i onödan. Genom ett besök hos Kroppsharmoni kan ni med värk i kroppen få lindring, och givetvis är massage lika bra för er som inte har ont men är stressade och behöver tagga ner.