Jag är så nöjd med hjälpen jag fick av det här företaget

God morgon, god morgon! Ni som följer mig på bloggen vet att jag har flyttat till en klassisk skånelänga på landet utanför Ystad. Närheten till havet var avgörande och efter att ha bott i huset sedan i somras kan jag bara säga att jag trivs jag trivs alldeles förträffligt. I dag hade jag tänkt att jag skulle prata med er om att jag vände mig till en målare i Ystad för att få hjälp med att fräscha upp invändigt. Det behövdes ny färg på väggarna och jag fick då hjälp av företaget Magnussons Måleri. Med deras hjälp har det blivit oerhört fint invändigt och ni som vill veta mer om Magnussons Måleri kan klicka här.

Jag rekommenderades att vända mig till Magnussons Måleri av en vän till mig när han hörde att jag behövde en målare i Ystad. Min vän berättade att Magnussons Måleri är ett företag i Ystad med omnejd som kan åta sig det mesta inom måleri, och min vän hade fått ommålat huset och var väldigt nöjd med resultatet. Husets insida har blivit helt utifrån mina önskemål och eftersom jag blev så nöjd så vill jag förstås skriva några ord om Magnussons Måleri här i bloggen för att kunna få dela med mig om det här företaget till er. Om det nu är så att ni skulle behöva anlita en målare i Ystad med omnejd så vill jag rekommendera er att höra av er till Magnussons Måleri. Det var inte dyrt att anlita dem och de har gett både mig och min vän den hjälp som vi behövde utifrån våra förutsättningar, önskemål och behov, och de kommer förstås att kunna ge även er den hjälp som ni behöver.