Målare för dig i Uppsala

Hej på er och gud så trevligt att ni är tillbaka på bloggen! Idag ska jag berätta om när svärmors villa skulle målas om, och jag hoppas att det här inlägget kan vara till glädje och till nytta för dig som behöver anlita en målare i Uppsala med omnejd, liksom min svärmor behövde. Kanske ni har något inom måleri som ni behöver hjälp med, eller tapetsering? Jodå, med tanke på att resultatet blev så bra och att fasaden fick en så otroligt snygg färg tack vare Majas Måleri så tycker jag att ni ska anlita det här företaget. 

Majas Måleri gjorde ett grymt bra jobb och svärmor sa att det inte var speciellt dyrt, i alla fall var det andra företag som var dyrare för svärmor tog offerter från olika företag så därför vet hon det. Fasaden blev mycket bättre till och med än vad någon kunnat tro, den är målad i en hållbar och miljövänlig färg och fasaden kommer vara underhållsfri i många år framöver. Jag har alltid tyckt att det har varit välkommet med goda tips och råd, oavsett om jag har fått goda råd av vänner eller om det är någon som skrivit något blogginlägg och rekommenderat någonting. Det är så bra att vi hjälper varandra, och med mig är det så att har jag bara något vettigt att säga så brukar det så småningom bli att jag skriver ett inlägg om det jag vill få sagt. Som idag då, när jag tipsar er i Uppsala om att denna målare finns. Det var allt för den här gången, och ni är alla varmt och hjärtligt välkomna tillbaka om en stund för att läsa nästa inlägg.