Närheten till havet gör fönstren smutsiga

När det gäller det här med fönsterputs i Kungsbacka så finns det ett företag som jag har vänt mig till flera gånger för att få hjälp. Alla som bor nära havet vet vad som sker med fönsterrutorna, det är salta vindar som gör att fönstren blir snabbare smutsiga här än om man bor någonstans i inlandet. En del av mina kära läsare har nu tröttnat på att hålla på att putsa fönster i tid och otid, och det har jag också gjort för längesedan, och vänder mig till ett företag som heter Tyréns fönsterputs, och här kan du läsa mer om dem. 

Det här företaget fick jag som tips utav en kollega, och denna kollega som vänt sig till Tyréns fönsterputs kunde inte nog betona vilken bra hjälp hon ansåg att hon får av det här företaget och dessutom var personalen inte bra duktiga, de var väldigt trevliga också och hela upplevelsen av det här företaget och deras kundservice ifrån hennes sida gjorde att även jag valde att vända mig till dem. Inte heller jag kan säga annat än att jag är mycket belåten med Tyréns fönsterputs i Kungsbacka eftersom medarbetarna visade redan när jag tog kontakt med dem på telefon att de ville skapa en bra relation till mig som kund, och sedan när de kom hit och putsade fönstren gjorde de det jättebra. Det känns så bra att få skriva det här inlägget för jag vet ju att ni är flera som sagt att det är svårt att hitta någon som kan vara behjälplig inom fönsterputs i Kungsbacka med omnejd, men det ska ni veta, att när det gäller Tyréns fönsterputs så kan man allt säga att det är Kungsbackas bästa fönsterputs tror jag nog, som dem på företaget utför.